Ruiter Webdesign

Wij zijn websitemakers

Web Design

Originele websites met cms

Web Shops

Unieke Presta of Woocommerce shops

Apps

Wordpress Apps (Android & Apple)

Hosting

Domeinnaam, Email & Hostingpakketten

Over ons

Wij maken het eenvoudig. Je wilt een website laten maken maar je weet niet waar je moet beginnen?

Er komt veel op je af en je hebt van de meeste dingen geen of weinig verstand?
Dat is uiteraard niet erg, wij kunnen je helpen door het woud van termen.

Wij nemen desgewenst alles voor je uit handen en regelen het tot in de puntjes. Van het maken van een complete website tot het installeren van uw email adressen op je eigen toestel. Een moderne website die overal goed te bekijken is en met werkende email adressen is voor ons dagelijkse kost.

Wat kunnen wij:

Al 15 jaar maken wij websites, webwinkels en logo’s. Wij hebben klanten door heel het land, zelfs in België en Duitsland. Het internet verandert en de applicaties worden moderner, dus je website moet altijd up2date blijven. Ga je niet mee met de tijd dan wordt je website kwetsbaar voor hackers en mallware. De door ons gemaakte websites voldoen aan de laatste eisen.

Web Design

Wij maken onze websites op CMS basis, deze kun je na een korte uitleg desgewenst zelf bijhouden. Al onze websites krijgen een uniek design, een contactformulier en nog veel meer. Wij houden je website altijd in de gaten en updaten deze zodat je site aan de laatste eisen voldoet. Natuurlijk kunnen wij ook je website aanpassen en bijhouden zodat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent.

Webwinkels

Wij maken webwinkels die aan de laatste eisen voldoen. Een webwinkel maken vergt veel tijd, je moet veel dingen regelen. Hoe gaan je klanten betalen bijvoorbeeld. Wij maken webwinkels die helemaal compleet zijn. Van ideal tot verzendmethodes. Wij maken een mooi en passend ontwerp met al je producten en regelen alles tot in de puntjes. Als je webwinkel klaar is kun je zelf producten toevoegen en wijzigingen aanbrengen middels een login pagina. Wij maken webwinkels voor een éénmalig bedrag.

Hosting

Omdat wij je een betrouwbaar hostingpakket aan kunnen bieden kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn en je website 99.9% online zal zijn. Je krijgt bij ons standaard een SSL certificaat, dat wil zeggen dat er een slotje voor je domeinnaam staat.
Tevens bieden wij de privacy-voorwaarden aan welke als een extra kopje op je website zal staan. Je kunt deze desgewenst ook zelf aan leveren.

Apps

Wij maken apps voor Android en Apple toestellen based op uw wordpress website. Uw gebruikers kunnen via de app aankopen doen maar ook push berichten ontvangen. Wij regelen alles tot in de puntjes bij de diverse playstores zodat uw App voor iedereen toegankelijk is. Vraag naar onze voorwaarden.

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen en het antwoord daarop. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wat is webhosting?

Webhosting staat voor het plaatsen (hosten) van jouw websitebestanden op een speciale computer (server) die continu verbonden is met het internet (web). Als je Webhosting bij ons afneemt, huur je een deel van de schijfruimte op één van onze servers, die 24/7 in verbinding staat met internet.

Welke domein extensies kan ik bij jullie registreren?

Wij bieden je de keuze uit de meest populaire generieke en landen toplevel domeinnamen.

Je kunt bij ons kiezen voor de belangrijkste generieke domeinnaam extensies, en Europa’s top vier landen-toplevels. We bieden de toplevel-domains .nl, .be, .de, .eu, .com, .net, .org, en .info aan.

Ik heb al een domeinnaam en hostingpakket, wat nu?

Dat is uiteraard geen probleem, als wij alle inlog gegevens hebben kunnen wij voor je aan de slag. Let er wel op dat je hostingpakket aan modernste eisen moet voldoen en niet verouderd mag zijn. Vaak worden dan moderne apps en programma’s niet meer ondersteund en treden er fouten op. Wij zijn dan niet verantwoordelijk voor het niet goed functioneren van je website of email.

Wat is SSL?

SSL zorgt ervoor dat de verbinding tussen jouw website en de browser van je bezoeker veilig is versleuteld. Voor sommige websites is dit zelfs verplicht. De belangrijkste motivatie om SSL te gebruiken is de actieve functie van SSL; het gecodeerd verzenden van gevoelige informatie via het internet.

Zo zorg je er voor dat alleen de ontvanger waarvoor het bestemd is, het kan lezen.

Onderhouden jullie ook websites?

Wij onderhouden ook websites voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Voor €30,- (excl.Btw) houden wij uw site up2date. U moet hier denken aan:

  • Aanvullen / wijzigen tekst
  • Aanvullen / foto’s
  • Aanvullen / wijzigen prijzen
  • Uitvoeren van updates die noodzakelijk zijn voor je website

Voor extra pagina’s of verwante aanvullingen sturen wij u eerst een prijsopgave, geen verassingen achteraf dus.

Maken jullie ook apps?

ja wij maken ook Apps voor alle Android en Apple toestellen. De app is dan te vinden in de Google playstore en de store van Apple. De app staat in contact met je WordPress website en kan des gewenst berichten sturen naar al je klanten, handig als je een aanbieding hebt bijvoorbeeld. Vraag via het contact formulier om meer informatie.

Neem een nieuwe website en betaal per maand een vast bedrag!

Eenmalige opstartkosten €99,-*

– Website per maand €45,-*
– Webshop per maand €150,-*
– Webshop / website per maand €175,-*

Prijs is inclusief originele gewenste domeinnaam, ssl certificaat en email. Maar ook met alle werkende verzendmethodes, betaal methodes, contact formulieren en ga maar zo door….

U kunt uw pakket na 3 maanden per maand gewoon weer opzeggen, geen verassingen achteraf.

(* prijzen zijn excl. Btw)

Voor veteranen

Ben je een veteraan of wil je een website voor een V.O.C. of stichting met betrekking tot veteranen? Neem dan contact met ons op. Klik op de onderstaande afbeelding.
Adres
Boshof 4, 8256 BT, Biddinghuizen

Bakje koffie?

Bij ons staat de koffie niet klaar, deze zetten wij vers!
Email ons
info@ruiterwebdesign.nl

Contact gegevens

Heeft u vragen dan kunt u een email sturen naar: info@ruiterwebdesign.nl. U kunt ook het contact formulier invullen, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Algemene voorwaarden

Cookie & privacy verklaring.

Een factuur overmaken?